Ruokailu
-Jokapäiväiseen ruokailuun tulee kuulua ainakin yksi lämmin ruoka, aamupala, välipala ja iltapala.
-Ateriamäärän pitäisi olla viisi kertaa päivässä.
-Ruoan pitää olla terveellistä ja monipuolista. Sen pitää olla myös täyttävää.
-Ruokailu on jaksamisen kannalta tärkeää.
-Aamupala on tärkeä, jotta jaksaa keskittyä aamupäivän tekemisiin.
-On tärkeää että syö säännöllisesti, koska se auttaa jaksamaan.
-Ruoka syödään usein seurassa (esim perheen kanssa).
-Ruokapöydässä syödään suu kiinni, keskustellaan asiallisesti ja lopuksi kiitetään ruuasta.
-Ennen kuin noustaan pöydästä asetetaan aterimet kello viiden asentoon.
-Herkkuja saa syödä, mutta kohtuudella.
-Ruokailuun kannattaa varata vähintään yksi tunti päivässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti