torstai 6. lokakuuta 2016

Ruokailu


Ruokailu

 

-Jokapäiväiseen ruokailuun tulee kuulua ainakin yksi lämmin ruoka, aamupala, välipala ja iltapala.

-Ateriamäärän pitäisi olla viisi kertaa päivässä.

-Ruoan pitää olla terveellistä ja monipuolista. Sen pitää olla myös täyttävää.

-Ruokailu on jaksamisen kannalta tärkeää.

-Aamupala on tärkeä, jotta jaksaa keskittyä aamupäivän tekemisiin.

-On tärkeää että syö säännöllisesti, koska se auttaa jaksamaan.

-Ruoka syödään usein seurassa (esim perheen kanssa).

-Ruokapöydässä syödään suu kiinni, keskustellaan asiallisesti ja lopuksi kiitetään ruuasta.

-Ennen kuin noustaan pöydästä asetetaan aterimet kello viiden asentoon.

-Herkkuja saa syödä, mutta kohtuudella.

-Ruokailuun kannattaa varata vähintään yksi tunti päivässä. 

-Tekijät: Ella, Eveliina ja Sofia.M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti